
EEN CULINAIRE WERELDREIS
Bij Ludiek is het de hele dag door werelds genieten. Of je nu komt voor een ontbijt, een eenvoudige of meer culinaire lunch, een borrel of voor een creatief diner. Er is voor ieder wat wils. Wij nemen je met hartelijke gastvrijheid mee in de wereld van Ludiek en zorgen ervoor dat je met een positief gevoel de deur uitgaat.

Onze kookfilosofie
Chef-eigenaar Thomas Alachouzos werd geboren in Singapore, groeide op in Griekenland en is geschoold in de klassieke Franse keuken. Door deze bijzondere mix ontstaat er een unieke creatieve keuken, waarvan de basis in Frankrijk ligt en die wordt gecombineerd met de rijke smaken van de Grieks-mediterrane keuken en van Azië.
In Ludiek werken we met hoogwaardige ingrediënten, koken we met de seizoenen mee en maken we op ambachtelijke wijze alles zelf in eigen keuken. We geloven in duurzaamheid en respect voor het product, werken nauw samen met lokale leveranciers en telen groenten en kruiden in onze eigen moestuin.
Het resultaat: smaakvolle, verrassende, creatieve gerechten die uniek zijn voor de regio.
Van ontbijt tot borrel
Ontbijt
Wist je dat je op reservering bij ons kan ontbijten, ook wanneer je niet bij ons hebt geslapen? De hele week kan je de dag starten met een heerlijk en uitgebreid ontbijt in ons gezellige restaurant. Het ontbijt wordt aan tafel uitgeserveerd. De aanvangstijd ligt tussen 08:00 en 10:00 uur en de kosten zijn 20,- per persoon, exclusief koffie en thee.


Wijnen
" We blijven ook dicht bij huis. "
Onze maître-sommelier Jannick en gastvrouwen Iris en Eline verrassen graag met een goede fles wijn van onze wijnkaart of een (bijpassend) glas wijn. Onze wijnkaart staat bekend om een aantal bijzondere specialisaties, zoals topwijnen uit Griekenland en Zuid-Afrika en het Libanese Château Musar. Overigens blijven we ook graag dicht bij huis, want naast wijn zijn er ook diverse Nederlandse bieren en Walt Cider, gemaakt van appels uit Drenthe.







