bij ons eten

Onze koks, Ger en Thomas, staan garant voor verse producten en gerechten met verfijnde smaken. De Nederlandse keuken wordt beïnvloedt door de smaken van Azië en de Mediterranen.

Naast de à la carte- gerechten kun je je laten verrassen door onze koks met een 3-,4-,of 5-gangen menu , eventueel met een bijpassend wijnarrangement.  Geen wijnarrangement maar zelf kiezen voor gewoon een goed glas wijn? Wij bieden naast de speciale wijnen per fles, ook 10 met zorg gekozen open wijnen aan voor 3.75 per glas!

LUDIEK biedt altijd de LUDIEK specials; de “butchers choice” ( uit onze Dry Age Kast!) en de “catch of the day”; gewoon een goed stuk vlees , dan wel smakelijke vis, vergezeld van salade en friet.

Vind je groente ook zo lekker? Als groenteliefhebber willen we je graag verwennen; naast vegetarische à la carte gerechten, kun je ook kiezen voor het smakelijke groente-verrassingsmenu.

“LUDIEK deelt” op zondag

Alle zon-en feestdagen kun je genieten van het “LUDIEK deelt”  3-gangen menu. Samen delen, proeven en genieten van de gerechten die in het midden van de tafel geserveerd worden.

Kortom, lekker smullen bij LUDIEK!


Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 23.00 uur.

Inloop lunch
Dinsdag t/m zondag: 12.00 – 14.00 uur
Inloop diner
Dinsdag t/m vrijdag: 17.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 17.30 – 21.00 uur
Zondag “Ludiek Deelt”: 17.00 – 19.00 uur

Klik op de menukaart voor meer informatie (PDF)