bij ons eten

Onze koks, Ger ,Thomas en Joery, staan garant voor verse producten en gerechten met verfijnde smaken. De Nederlandse keuken wordt beïnvloed door de smaken van Azië en de Mediterranen.

Naast de à la carte- gerechten kun je je laten verrassen door onze koks met een 3-,4-,of 5-gangen menu , eventueel met een bijpassend wijnarrangement.  Geen wijnarrangement, maar zelf kiezen voor gewoon een goed glas wijn? Wij bieden naast onze uitgebreide wijnkaart met speciale wijnen per fles, ook 10 met zorg gekozen open wijnen aan voor 3.95 per glas!

LUDIEK biedt altijd naast de kaart, “Lekkers van LUDIEK”; een goed stuk vlees (uit onze Dry Age Kast) en/of een smakelijke vis van de dag, vergezeld van salade en friet.

Vind je groente ook zo lekker? Als groenteliefhebber willen we je graag verwennen; naast vegetarische à la carte gerechten, kun je ook kiezen voor het smakelijke vegetarische verrassingsmenu.

“LUDIEK deelt” op zondag

Alle zon-en feestdagen kun je genieten van het “LUDIEK deelt”  3-gangen menu voor € 28,50 p.p. Samen delen, proeven en genieten van de gerechten die aan tafel geserveerd worden.

Kortom, lekker smullen bij LUDIEK!


Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Wij sluiten onze deuren wanneer de laatste diner gasten vertrekken. 
Inloop lunch
Dinsdag t/m zondag: 12.00 – 14.00 uur
Inloop diner
Dinsdag t/m vrijdag: 17.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 17.30 – 21.00 uur
Zondag “LUDIEK Deelt”: 17.00 – 19.00 uur

“Inloop” betekent dat je tussen de aangegeven tijden kunt starten met het diner.

Klik op de menukaart voor meer informatie (PDF)