LUNCHEN, DINEREN OF BORRELEN

Het restaurant ademt een sfeer van bijzondere smaken en unieke smaakcombinaties. Met een laagdrempelige insteek en een focus op prijs-kwaliteit streven we ernaar om de mooiste producten te serveren. Of je nu met de fiets langskomt voor een eenvoudig gerecht of een culinair hoogstandje wilt voor de fijnproever, er is voor ieder wat wils.

“Gastvrijheid staat bij ons centraal; we willen onze gasten het gevoel geven dat ze welkom zijn als visite. Bij binnenkomst willen we onze gasten verrassen; de verwachtingen mogen dan laag zijn, maar de gerechten – met een Aziatische en Mediterrane touch – en de mooie wijnen zullen zeker in de smaak vallen. “

LUNCH

DINER

Je wordt als gast in de avond geheel verrast door onze koks Ger, Thomas en Joery! We werken namelijk zonder menukaart, onze menu’s worden als verrassing geserveerd, dus geen keuzestress!

Kies het aantal gangen en wij doen de rest. Daarna rest nog maar één ding:  GENIETEN!

1 gang  32.00

2 gangen  40.00

 3 gangen  45.00

4 gangen 53.00

5 gangen  61.00

—–

Dieetwensen & allergieën
Een gluten-of lactose allergie? Veganistisch dineren? Een andere dieetwens of allergie? Dat kan zeker, mits dit minstens 24 uur van tevoren is aangegeven. Voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch kan op de avond zelf worden doorgegeven.

Specials
Gewoon zin in een goed stuk vlees of mooie vis?  Kies dan voor onze wisselende specials als hoofdgerecht!

Extra bij te bestellen
Friet met bieslookmayonaise  4.50
Seizoensgroente 4.50

Wijnen
Onze sommelier en gastheer Jannick en gastvrouwen Lotte, Iris en Eline geven je graag advies bij de keuze van een van onze wijnen van onze wijnkaart.

Bijpassende wijnen 7,- per glas. Daarnaast bieden wij een uitgebreide wijnkaart met speciale wijnen per fles en 10 met zorg gekozen open wijnen!

ZONDAG
LUDIEK deelt menu

Op de zondagavond serveren wij uitsluitend een 3-gangen verrassingsdiner, bij elke gang een proeverij van allerlei gerechten van onze kaart. Samen proeven van gerechten die in het midden van de tafel staan.

39,50 p.p.

Wist je dat je ook bij LUDIEK kunt BORRELEN

Zin in een borrel met hapjes? Kom gezellig binnen bij de open haard, misschien in de serre of op ons terras met prachtig uitzicht op de weilanden.

Om zeker te zijn van een plekje, bel ons van tevoren.