Kom je ook bij ons slapen (en eten)?

Ons kleinschalige hotel heeft 9 comfortabele eigentijdse tweepersoonskamers. In 2018 is het hotel nieuw geopend, dus alles is lekker fris en van deze tijd!

En… net nieuw gebouwd mei 2020, ons grote mooie terras aan de zonzijde van LUDIEK met uitzicht over de landerijen. Lekker met je cocktail op de loungebank!

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, Rituals badproducten, haardroger, flatscreen tv, mini-safe, gratis Wifi, Nespresso apparaat, waterkoker en airconditioning. Het hotel is voorzien van een trap en een lift. Wij hebben op alle kamers grote Aupingbedden. HUISDIEREN zijn niet toegestaan in het hotel

Je kunt kiezen voor de grote kamers met een groot tweepersoonsbed en een ruime badkamer, voor de middelgrote kamers met twee losse eenpersoonsbedden en een kleinere badkamer of voor onze kleinste eenvoudige kamer met twee losse eenpersoonsbedden en een klein badkamertje.

Het uitgebreide ontbijt met verse producten serveren wij bij jou aan tafel en is inclusief.

OF KIES VOOR EEN VAN ONZE MOOIE (meerdaagse) VERWENARRANGEMENTEN!

Vind je het prettig om rechtstreeks met ons te contacten voor het reserveren van een kamer? Schroom dan niet om ons  te mailen of bellen, dan doen wij de boeking voor jou!

Bekijk en/of reserveer je kamer direct online via onderstaande knop.

ONS HOTEL IN CORONATIJD / update 08-04

Ons hotel gaat vanaf maandag 19 april weer open!

Vanwege de horecasluiting lijkt het erop dat ons restaurant nog even gesloten moet blijven.
Niet getreurd, je kunt vanaf 19 april culinair genieten op je hotelkamer!

CULINAIR GENIETEN OP DE KAMER
overnachting | 4-gangen verrassingsmenu | ontbijt
€195.00 op basis van 2 personen

Je wordt verwelkomd met een drankje van het huis. Wij hebben op elke hotelkamer een mooie opgedekte tafel klaar staan. In de avond geniet je daar van een 4-gangen verrassingsmenu. Wij serveren het diner tot voor de hotelkamerdeur. In de ochtend krijg je een uitgebreid ontbijt, welke wij weer serveren tot voor de hotelkamerdeur.

Vragen? Mail ons op info@ludiekhavelte.nl

Vanwege corona kun je nu kosteloos annuleren.

[ RESERVEER EEN KAMER ]

Wij volgen natuurlijk de regelgeving van het RIVM en veiligheidsregio Drenthe. Wij wijzen je graag op onze aanpassingen: meer info