Kom je ook bij ons slapen (en eten)?

Ons kleinschalige hotel heeft 9 comfortabele eigentijdse tweepersoonskamers. In 2018 is het hotel nieuw geopend, dus alles is lekker fris en van deze tijd!

En… nieuw gebouwd mei 2020, ons grote mooie terras aan de zonzijde van LUDIEK met uitzicht over de bloemenweide, onze ooievaars en reeën. Lekker met je cocktail op de loungebank!

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel, wc, Rituals badproducten, haardroger, flatscreen tv, mini-safe, gratis Wifi, Nespresso apparaat, waterkoker en airconditioning. Het hotel is voorzien van een trap en een lift. Wij hebben op alle kamers grote Aupingbedden. HUISDIEREN zijn niet toegestaan in het hotel

Wij bieden drie types kamers:

De grote kamer met een groot tweepersoonsbed, een ruime badkamer en een zitje met 2 fauteuils.Sommige zijn voorzien van een bureautje.

De middelgrote kamer met twee eenpersoonsbedden, een kleinere badkamer en een zitje met 2 fauteuils

De kleine knusse kamer met twee losse eenpersoonsbedden, een wastafel op de kamer en een kleine badkamer.

Het uitgebreide ontbijt met verse producten serveren wij bij jou aan tafel en is inclusief.

Vind je het prettig om rechtstreeks met ons te contacten voor het reserveren van een kamer? Schroom dan niet om ons  te mailen of bellen, dan doen wij de boeking voor jou!

Bekijk en/of reserveer je kamer direct online via onderstaande knop.

ONS HOTEL IN CORONATIJD

Vanwege de huidige corona maatregelen is ons restaurant helaas gesloten.

Echter de deuren van ons hotel zijn geopend.

Zolang ons restaurant gesloten blijft, heb je de mogelijkheid te genieten van een ontbijt en diner op de kamer! Alles geserveerd aan een mooi gedekte tafel;  knus verfijnd smikkelen op je eigen kamer!

 Het tonen van een geldig corona-toegangsbewijs is ook nu bij binnenkomst van ons hotel verplicht.

Wij willen niet wachten op de persconferentie van dinsdag 25 januari en hebben daarom ons aantrekkelijk geprijsde SMIKKEL ARRANGEMENT opnieuw een week verlengd!! 

SMIKKELEN OP DE KAMER ARRANGEMENT

125 euro, dit is de totaalprijs voor 2 personen op basis van een tweepersoonskamer.

Dit is inclusief comfortabele overnachting, uitgebreid vers ontbijt en culinair 3 gangen verrassingsmenu, met de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. ALLES knus op de kamer!

  • Uitsluitend rechtstreeks te boeken via onze website en geldig t/m zondag 30 januari 2022. Niet geldig in combinatie met onze cadeaubonnen.
  • Wanneer ons restaurant vóór maandag 31 januari weer zou mogen openen, dan wordt het diner en ontbijt als onderdeel van dit smikkelarrangement in het restaurant geserveerd. De gereduceerde prijs blijft gewoon geldig voor de geboekte smikkelarrangementen t/m zondag 30 januari.

Schroom niet om ons bij onduidelijkheden te bellen of mailen!


  • Vanwege corona kun je nu kosteloos annuleren. Boek je 3 kamers of meer, dan geldt een ander annuleringsbeleid.
  • Wij volgen natuurlijk de regelgeving van het RIVM en veiligheidsregio Drenthe. Wij wijzen je graag op onze aanpassingen:meer info